Juridates

Juridate

VANDIJK advocaten kenmerkt zich als kantoor door proactief met haar klanten mee te denken. De advocaten van VANDIJK advocaten zijn behendig in het snel en pragmatisch oplossen van juridische problemen, maar hanteren eveneens het beginsel “voorkomen is beter dan genezen”.

Circa zeven keer per jaar organiseert VANDIJK advocaten bijeenkomsten, genaamd “Juridate”, voor ondernemers, accountants, ZZP’ers, particulieren en andere geïnteresseerden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt u bijgepraat over juridische relevante en actuele thema’s en/of nieuwe wetgeving. Tevens zijn de bijeenkomsten een goede gelegenheid om (nader) kennis te maken met ons kantoor en kennis te delen.

Juridate bijeenkomsten vinden altijd plaats op dinsdag van 17.00 – 19.00 uur. Deze voorlichtingsbijeenkomsten zijn voor onze (cliënt)relaties kosteloos en vinden plaats op ons kantoor.

Juridate:  juridisch, uniek, relevant, interactief, divers, actueel, thematisch, extra-ordinair.

De Juridate bijeenkomsten sluiten zoveel mogelijk aan bij de actuele juridische behoefte van onze cliënten. Check voor de onderwerpen regelmatig onze website. Cliënten kunnen altijd een voorstel doen voor een te behandelen onderwerp.

U kunt zich voor de bijeenkomsten opgeven, dan wel een te behandelen onderwerp aandragen bij zoe@vandijkadvocaten.nl.

Wij ontmoeten u graag op een van onze Juridate-bijeenkomsten!

Voorlichtingsbijeenkomsten

Naast de Juridates houdt VANDIJK advocaten regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden vrijwel altijd gegeven in het zicht van, bij of na gewijzigde wetgeving die grote gevolgen kan hebben op/voor uw bedrijf/organisatie. Deze voorlichtingsavonden worden dan ook op (meerdere) andere dagen en tijdstippen gehouden.

Afhankelijk van de behoefte worden deze voorlichtingen ook bij u in-house gegeven. Daar zijn dan wel kosten aan verbonden. Wij maken graag voor u een offerte.

Workshops

VANDIJK advocaten verzorgt ook regelmatig workshops. Deze zijn niet kosteloos. De workshops duren meestal een dagdeel en u wordt niet alleen getraind, maar ook voorzien van allerlei naslagdocumentatie.

VANDIJK advocaten verzorgt ook workshops bij u in-house. Wij maken graag voor u een offerte.

U kunt zich voor de bijeenkomsten en workshops opgeven, dan wel een te behandelen onderwerp aandragen of een offerte aanvragen bij zoe@vandijkadvocaten.nl

Wij ontmoeten u graag op een van onze bijeenkomsten of workshops!

Juridates 2023: