Over VANDIJK advocaten

VANDIJK advocaten is een Rotterdams advocatenkantoor, gevestigd in Prinsenland. Wij richten ons op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en de Gemeenten. VANDIJK advocaten bedient ook particulieren op zowel betalende, als op [[toegevoegde basis]].

Wij spreken de taal van de ondernemer en het College van Burgemeester en Wethouders. Wij zijn flexibel en 7 dagen per week bereikbaar. Wij houden onze relaties op de hoogte van relevante (wets)wijzigingen via onze [[nieuwsbrief]] en organiseren 4-5 maal per jaar een [[Juridate]].

VANDIJK advocaten bestaat sedert 2001. Ons team is hecht en medewerkers blijven lang bij ons werken. Onze medewerkers, en met name onze secretaressen, kennen onze klanten bij naam. U hoeft zich niet iedere keer opnieuw voor te stellen.

De maatschappij en de (arbeids)wetgeving verandert en VANDIJK advocaten verandert mee. VANDIJK advocaten heeft niet alle (recht)disciplines in huis, maar wil haar klanten wel het one-stop-legal assistance aanbieden. Sedert 2016 werken wij samen met een team van gespecialiseerde zelfstandige ondernemers. Voor u als onze klant betekent dit dat u alle benodigde specialistische kennis onder één dak heeft.

One-stop legal assistance

De maatschappij en de (arbeids)wetgeving verandert en VANDIJK advocaten verandert mee. VANDIJK advocaten heeft niet alle (recht)disciplines in huis, maar wil haar klanten wel het one-stop legal assistance aanbieden. Dit betekent dat wij niet alle specialisten in dienstverband in huis hebben, maar dat VANDIJK advocaten samenwerkt met een team van gespecialiseerde zelfstandige ondernemers.

Voor u als onze klant betekent dit dat u alle nodige specialistische kennis onder één dak heeft. U blijft verzekerd van de snelle service en kwaliteit die u van VANDIJK advocaten gewend bent.

Privacybeleid van VANDIJK advocaten

Klik [[hier]] voor meer informatie.