Door:

Het VANDIJK advocaten Team

Iedere dinsdagavond gratis spreekuur voor particulieren!

Iedere dinsdagavond kunnen zowel ondernemers als particulieren bij mij terecht voor een eerste gratis gesprek. Het betreft een gesprek van ca. tien minuten. Het is verstandig om vooraf een afspraak te maken. Bent u particulier? Lees hieronder wat meer informatie over het gratis spreekuur voor particulieren. Bent u ondernemer? Klik hier voor meer informatie over het MKB-spreekuur.

Voor welke juridische problemen is het spreekuur bedoeld?

Ons kantoor behandelt zaken op allerlei rechtsgebieden. U kunt hierbij denken aan arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, ambtenarenrecht, personen-en familierecht, huurrecht. Zelf behandel ik zaken op het gebied van arbeidsrechtsociaal zekerheidsrecht en ambtenarenrecht. Hieronder geef ik u wat voorbeelden van situaties die u kunt voorleggen tijdens het spreekuur.

Arbeidsrecht

Heeft u te horen gekregen dat uw werkgever u wilt ontslaan? In dat geval kunt u kort de situatie uitleggen en zal ik met u bespreken of het noodzakelijk is om hier nader naar te kijken. Indien u al een vaststellingsovereenkomst heeft gekregen, kunt u deze meenemen naar het gesprek.

Bent u ziek en verloopt de re-integratie niet soepel? U kunt tijdens het spreekuur uitleggen wat er aan de hand is. Vervolgens kan er wellicht worden besproken of een briefje van een advocaat noodzakelijk is.

Heeft het bedrijf waar u werkt nog steeds last van (een nasleep) van de crisis? Volgt er een ontslagronde? Trek dan spoedig aan de bel en maak een afspraak!

Ambtenarenrecht

Werkt u in een ziekenhuis, op een school of bij een gemeente en ervaart u daar problemen? Mogelijk kan ik u van advies voorzien. U kunt hierbij denken aan vragen over uw aanstelling, of een dreigend ontslag.

Sociaal zekerheidsrecht

Heeft u vragen over een WW-uitkeringZiektewet-uitkeringWIA-uitkering of WAJONG-uitkering  van één van uw werknemers, of komt u niet uit de informatie van de website van het UWV? Ik help u graag op weg. Klik hier voor meer informatie.

Bel voor een afspraak

Om een afspraak te maken voor het spreekuur kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Wij hopen u graag te ontmoeten!

2021-04-29T15:35:42+02:00
Ga naar de bovenkant