26mei, 17
VANDIJK advocaten - Workshop ‘Ontslaggronden WWZ’ Vrijdag 23 juni 2017 (mr. A.C. Charlotte ten Hoor)

De Wet Werk en Zekerheid (WWZ) die in 2015 in werking is getreden, heeft het er voor ondernemers niet gemakkelijker op gemaakt om afscheid te nemen van personeel. Het vergt kennis en kunde om per situatie de juiste ontslaggrond te kiezen en vervolgens deze op correcte wijze in te vullen. Kennis van de WWZ en kennis van de uitspraken van kantonrechters en raadsheren is hierbij van groot belang. U wilt immers toch niet na een traject bij de kantonrechter de deksel op uw neus krijgen?

Het is belangrijk dat u al in een vroeg stadium de juiste stappen zet. VANDIJK advocaten organiseert daarom een workshop ‘Ontslaggronden WWZ”. Aan de hand van verschillende casussen gaan we tijdens deze workshop aan de slag met de diverse ontslaggronden. Hoe bepaalt u de juiste ontslaggrond? Wat dient u per ontslaggrond aan te voeren? Wanneer dient u te beginnen met dossieropbouw? Kunt u een eenmaal gekozen ontslaggrond nog wijzigen? Uiteraard komen ook de diverse vergoedingen aan bod.

Mr. A.C.C. (Charlotte) ten Hoor, advocaat arbeidsrecht, zal deze workshop voor u verzorgen.

De kosten voor de workshop bedragen € 195,- excl. 21% BTW.

Meldt u nu aan voor deze inspirerende workshop op vrijdagochtend 23 juni 2017! Een interactieve bijeenkomst die geheel in het teken staat van de ontslaggronden van de WWZ. Wij hopen u van harte te ontvangen tijdens deze workshop. Let op: er is slechts ruimte voor een beperkt aantal personen. VOL=VOL

Vrijdag 23 juni 2017

Inloop   : 09:45 uur                                   

Begin    : 10:00 uur                                   

Einde    : 12:00 uur

U kunt u aanmelden door een e-mailbericht te zenden aan c.tenhoor@vandijkadvocaten.nl.

Ik hoop u te ontmoeten!

Meer informatie? Neem contact met ons op!