21apr, 16
VANDIJK advocaten - Workshop ‘Ontslaggronden WWZ’ Vrijdag 23 juni 2017 (mr. A.C. Charlotte ten Hoor)

Iedere dinsdagavond tijdens het gratis spreekuur kunnen zowel ondernemers als particulieren bij mij terecht voor een eerste gratis gesprek. Het betreft een gesprek van ca. twintig minuten. Het is verstandig om vooraf een afspraak te maken. Bent u ondernemer? Lees hieronder wat meer informatie over het spreekuur. Bent u particulier? Klik hier voor meer informatie over het spreekuur voor particulieren.

Voor welke juridische problemen is het spreekuur bedoeld?

Ons kantoor behandelt zaken op allerlei rechtsgebieden. U kunt hierbij denken aan arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, ambtenarenrecht, personen-en familierecht, huurrecht. Zelf behandel ik zaken op het gebied van arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en ambtenarenrecht. Hieronder geef ik u wat voorbeelden van situaties die u kunt voorleggen tijdens het spreekuur. Uiteraard ben ik ook bereid bij u langs te komen.

Arbeidsrecht

Heeft u te maken met een werknemer die naar uw mening niet goed functioneert? Vraagt u zich af welke stappen u moet zetten om deze werknemer te ontslaan? In dat geval kunt u tijdens het MKB-spreekuur kort de situatie uitleggen en zal ik met u de mogelijkheden bespreken.

Is één van uw werknemers ziek? Verloopt de re-integratie niet soepel? U kunt tijdens het spreekuur uitleggen wat er aan de hand is. Vervolgens bespreek ik met u welke maatregelen u kunt treffen.

Heeft uw bedrijf helaas nog te maken met de gevolgen van de crisis of bent u voornemens uw bedrijfsvoering op een andere wijze vorm te geven (vanwege bedrijfseconomische omstandigheden) en volgt er een ontslagronde? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Ambtenarenrecht

Wenst u namens een gemeente, een onderwijsinstelling of een ziekenhuis juridisch advies over bijvoorbeeld een aanstelling, ontslag of een zieke ambtenaar? Neem dan gerust contact met mij op. Uiteraard ben ik ook bereid bij u langs te komen.

Sociaal zekerheidsrecht

Heeft u vragen over een WW-uitkering, Ziektewet-uitkering, WIA-uitkering of WAJONG-uitkering  van één van uw werknemers, of komt u niet uit de informatie van de website van het UWV? Ik help u graag op weg. Bent u het niet eens met de beslissing op bezwaar of de uitspraak van de rechtbank? Graag bespreek ik met u de mogelijke stappen.

Bel voor een afspraak

Om een afspraak te maken voor het spreekuur kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Ik hoop u te ontmoeten!

Charlotte ten Hoor

A.C. Charlotte ten Hoor

Meer informatie? Neem contact met ons op!