Gregory Romet

VANDIJK advocaten - Gregory Romet 3Gregory J.C.R. Romet heeft binnen VANDIJK advocaten een proces- en adviespraktijk op de rechtsgebieden Bestuursrecht (intrekking/ opschorting bijstandsuitkering), Insolventierecht (wettelijke schuldsanering natuurlijke personen en het dwangakkoord) en het algemeen- en bijzondere contractenrecht.

Daarnaast focust Gregory zich binnen VANDIJK advocaten ook op advisering aan MKB-ondernemers en zzp-ers ten aanzien van uiteenlopende ondernemingsrechtelijke en financieel gerelateerde juridische vraagstukken.
Gregory heeft, alvorens hij de overstap naar de advocatuur maakte, gewerkt bij de Nederlandse toezichthouder op financiële instelling, namelijk de Nederlandsche Bank. Voorts heeft Gregory gewerkt bij de Abn Amro bank en als interim jurist binnen de Rabobank. De wet en regelgeving binnen de bancaire sector is dan ook bekend terrein voor Gregory.
Gregory draagt gedegen kennis van het civiele (proces) recht, en beheerst de fijne kneepjes van het voeren van civiele procedures en kort gedingen.
Gregory Romet is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichting bedrijfs- en financieel recht. Verder is Gregory lid van de Nederlandse juristen vereniging en van de Vereniging Jonge procesrecht advocaten.

LinkedIn:

Klik hier om de LinkedIn pagina van Gregory J.C.R. Romet te bezoeken.