Charlotte ten Hoor

 

Charlotte

Curriculum Vitae:

A.C. Charlotte ten Hoor houdt zich al vrijwel haar gehele carrière bezig met het arbeidsrecht. Daarnaast behandelt zij zaken op het gebied van het ambtenarenrecht en het sociaal zekerheidsrecht. In 2007 is zij als juridisch medewerker haar carrière begonnen bij een internationaal advocatenkantoor in Rotterdam en Amsterdam. Na een tijd bij de praktijkgroep bestuursrecht te hebben gewerkt, kwam zij al vrij snel bij de praktijkgroep arbeidsrecht terecht. Diverse arbeidsrechtelijke thema’s nam Charlotte onder de loep. Charlotte werkte een paar jaar als advocaat in de regio Dordrecht. Aangezien de Rotterdamse no nonsense mentaliteit bleef trekken, maakte zij in juli 2014 de overstap naar het Rotterdamse kantoor VANDIJK advocaten.

Rechtsgebieden

Charlotte ten Hoor is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Dagelijks behandelt zij zaken met betrekking tot een diversiteit aan onderwerpen en conflicten. U kunt hierbij denken aan advies over ontslag, stopzetting van het loon, vaststellingsovereenkomst, disfunctioneren, zieke werknemers, concurrentiebeding, relatiebeding, re-integratie en ontslag op staande voet. Ook bent u bij Charlotte aan het juiste adres voor vragen op het gebied van arbeidsovereenkomsten, bedrijfsreglementen, personeelsdossieropbouw en ontslagaanvragen via het UWV. Ook heeft mr. Charlotte ten Hoor specifieke kennis over de CAO Bouw en Cao VVT. Zowel ondernemers als particulieren zijn bij haar aan het juiste adres.

Tevens behandelt Charlotte zaken op het gebied van het ambtenarenrecht. Zowel gemeenten, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen kunnen juridisch advies inwinnen bij Charlotte. Dat geldt uiteraard ook voor de ambtenaren die werkzaam zijn bij een gemeente, een ziekenhuis of een school.

Werkwijze

Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij Charlotte ten Hoor terecht voor een praktisch advies op maat en gedegen begeleiding in een procedure. Aandacht voor de cliënt en professionaliteit staan hierbij centraal. Charlotte behandelt zowel zaken op betalende basis als op toevoegingsbasis. Charlotte bespreekt altijd eerst met u of zij u kan bijstaan op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Opleiding

Charlotte ten Hoor is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

LinkedIn

Klik hier om de Linkedin pagina van A.C. Charlotte ten Hoor te bezoeken.